Υλικά:
(για 2 μερίδες)
200 γρ. γιαούρτι 2% στραγγιστό
40 γρ. τυρί κρέμα light
2 κοφτές κ.σ. Mix Elevenfit Capuccino
3 σαβουαγιάρ ποτισμένα σε καφέ στιγμιαίο espresso
κακάο για πασπάλισμα
Εκτέλεση:
Ανακατεύουμε το γιαούρτι με το Μix Capuccino με σύρμα μαγειρικής.
Bάζουμε το τυρί κρέμας light και ανακατεύουμε ξανά μέχρι να ομογενοποιηθούν!
Βουτάμε τα σαβουαγιάρ στον στιγμιαίο καφέ espresso από την μία πλευρά και από την άλλη πλευρά για να εμποτιστούν!
Έπειτα παίρνουμε 2 ποτήρια και τοποθετούμε τα εμποτισμένα σαβουαγιάρ στον πάτο του ποτηριού.
Τέλος, βάζουμε το μείγμα και σερβίρουμε με πασπαλισμένη σκόνη κακάο.!
Comments