Αναφορά στα Βραβεία The Dieline

Αναφορά στα Βραβεία The Dieline

Posted by George Karageorgos | 22/11/16 | Νέα

Τα Βραβεία Dieline είναι ένας παγκόσμιος διαγωνισμός Design που ασχολείται συγκεκριμένα με το σχεδιασμό συσκευασιών (Packaging και Product Design).Το Dieline ξεκίνησε το 2007, αρχικά ως blog ενός σχεδιαστή συσκευασιών (packaging), του Andrew Gibbs, που αναζητούσε εκείνη την εποχή τρόπους να βρει έμπνευση στο διαδίκτυο ώστε να αποδώσει στο αντικείμενο του. Παρατηρώντας ότι υπήρχε μια μεγάλη διαδικτυακή απουσία οπτικού υλικού στο τομέα του Packaging και του Product Design, άρχισε να συγκεντρώνει φωτογραφίες από προσωπικές του εργασίες, και κατηγοριοποιούσε εικόνες που είχε βρει ο ίδιος μέσω των γνωστών μηχανών αναζήτησης.Από blog, το Dieline κατέληξε να γίνει μια από τις μεγαλύτερες διαδικτυακές πλατφόρμες στο χώρο του Packaging ανά τον κόσμο.

Ο σκοπός του είναι να διακρίνει και να προωθεί τον καλύτερο σχεδιασμό συσκευασίας, και συγχρόνως να προσφέρει έναν κυβερνοχώρο όπου η κοινότητα που ασχολείται και απασχολείται από το Packaging και το Product Design να έχει τη δυνατότητα να ασκεί κριτική και να ενημερώνεται για την συνεχή σχεδιαστική εξέλιξη στο τομέα αυτό.

http://www.thedieline.com/blog/2016/11/22/macareux-pasta

Related Blogs

Posted by karageorge | 08/05/17
  Βράβευση της συσκευασίας στα Παγκόσμια βραβεία «TheDieline awards». «A packaging series for high-value nutritional pasta. The Atlantic puffins, also called Macareux [makarø], helped us in naming and creating the...